1. Sha-Guo 15

Listening to Oryx and Crake by Margaret Atwood while I ink, compulsively mildly curious if any special reason for it having a male main character will be revealed.

Maybe it’s not so visible here in the web version, but Willie has cut open a bit of the inside seam of her jeans, like we all used to do in the 90′s … :op (Do other people still do it today, or am I the only one?!)


Discussion (2) ¬

  1. mamsu

    Hey!
    Tuli mieleen ne ihanat, harmaat farkkuni, joita pidin aina koulussa kun muutettiin takaisin Ruotsiin. Kenen ne alunperin olivat? Niissä oli lahkeiden sisäsauma ratkottu ja käytin niitä bootsien ja villapoolon kanssa sen talven. Olispa vielä yhtä laiha ku sillon; miten musta on tullu tällanen sohvaperuna :(

  2. Tinet

    Eikö ne ollut Ainun vanhat? Oliko ne Ainulle liian isot vai liian pienet …? Apua …